Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 22.02.2012.
03:36
Večernje novosti A
Crkva Hristova ljubav, Crkva Božija, Slobodna crkva, Jehovini svedoci, Zavetna crkva Sion - samo su neke od verskih zajednica upisanih u Registar crkava i verskih zajednica koje vodi Ministarstvo vera Srbije. Međutim, u Registar je upisano samo 17 verskih zajednica od oko 60, koliko ih postoji.
Sreda 22.02.2012.04:08
Nema nista opasnije,od verskih sekti koje obicno ne nose nista dobro i da se ja pitam sve bi to zabranio............!!
Sreda 22.02.2012.09:24
sekte su naravno zlo , ali moramo da pogledamo i drugu stranu , onu za koju mnogi smatraju da je ispravna i na božijem putu , a to je crkva . ne crkva kao crkva i njeno učenje već oni koji pod maskom crkve rade u nekim slučajevima i gore stvari od najgore sekte . kako može porodičnu ženu da primi neki manastir i da je još krije , a da porodica ne zna . uzmu joj mozak i dušu , pa onda i tjelo . sledi propast porodice , a to je atak na boga i državu , o tome se ćuti . ja sam ovo preživio i ja nemam većeg neprijatelja od ovih , a to su vlad jovan šum. amfilohije i joanikije a i patrijarhu sam pisao i molio za pomoć . POP Dragan Đjorem u GM gori je od svih sekti , sve ću ih pobjediti m.i.j.
Sreda 22.02.2012.11:03
Što mi ne objavite nastavak komentara , ja se samo boga bojim i nikoga više . sve pišem i pisaću ,samo onako kako jeste . istina je jedino moje oružje .
Subota 26.10.2013.23:39
Postovanje, zasto sudite ljude i nazivate ih sektama kada neke od njih nisu, ja smatram da je svaka denominacija sektom koja ne zivi po reci Bozjoj. U Mateju je napisano: I sektarimasima ce Vas nazivati! Ja sam prosao sam mnogo u svetu zajednica ali nisam video ni jednog coveka da nekog Katolika, Evandjelisticke crkve nekog vernika niti Pravoslavca da su nazvali sektasom jel onda ispravna takva zajednica kada ih ne zovu sektarima? Ja ne sudim ali reci cu da Islam, Jehovini svedoci, Branchamisti itd..jesu Sektasi ali na primer Zavetna crkva Sion NIJE nisam iz te crkve bio sam par' puta tamo i znam da govore ISTINU po SVETOM PISMU krste u ime Isusa HRISTA ponaranjem u VODI Dela Apostolska 2.32
Subota 26.10.2013.23:42
Suzana ILic ...Jehovini Svedoci i jesu sekta ! Jer bludno sluze ....kazu da nema pakla to nije istina da ce raj biti na zemlji a Biblija kaze da zemlji se nece naci mesto! Ne daju krv drugima kada umiru a neka je to i njihovo dete ko smo mi da ne damo nekom krv da zivi nasu gresnu krv??? Kada je Isus prolio za sve NAS NJEGOVU CISTU KRV! Sekte su oni koji ne cine i ne zive REC BOZJU!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)